Tiden tickar på och likaså vår NIU-verksamhet. Veckan som varit har gått jättebra. Under måndagen hade de som spelat SM en lugnare träning med lite annorlunda tema. Varje måndag efter SM-helgerna så gör vi så. 

Roligt att se våra tjejer i Skuru göra bra insatser i SHE-ligan. Blir en skoj säsong att följa med tanke på att dessa tjejer är där för att stanna vad det verkar. 

Kommande vecka är Eriksdalshallen bokad för pingisverksamhet. Detta innebär att veckan blir lite speciell för oss. Träningarna genomförs bara i Brännkyrkahallen. Det kommer att bli bra till slut.

Ettorna har sitt sista pass Nutrition, ett pass där det bland annat väntas gemensam frukosttillagning. Intresset för att få ännu mera kunskap kring kosten har varit stort. Känslan att kostdelen av träningstriangeln äta-vila-träna numera är klart bättre ifylld än för några veckor sedan.

Vecka 40

Måndag: Alla i Brännkyrkahallen med varierat schema

Tisdag: Ettor teori på Midsommarkransen, tvåor och treor har gym och boll

Onsdag: Samtliga elever på Sjölins har teori. Ettor Nutrition, tvåor idrottspsykologi och treorna kostregistrering.

Torsdag: Alla i Brännkyrkahallen med varierat schema

Vi tar nu helg och i samband med detta rekommenderar vi att titta på Sveriges damer som spelar mot Portugal. Kapten i blågult numer vår förra elev på Sjölins, Carin Strömberg. Gott jobb Carin!